Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Anders Waatsveen

UX Designer, Trondheim
Anders Waatsveen

Anders har mange års erfaring som Interaksjonsdesigner og UX-designer. Han har jobbet med alt i fra utvikling av identiteter til kommunikasjon og strategi. Anders har en enorm interesse for mulighetene som kan oppnås ved hjelpe av digitale verktøy. Han var tidlig ute med å designe nettsider (UI/UX) og designe e-handelsløsninger for nasjonale kunder. Han har siden jobbet med kunder som har en internasjonal tilstedeværelse og som har millioner av brukere hver eneste dag og hvor kravet om universell utforming alltid overholdes.

I den senere tid har Anders jobbet med nettbankløsninger som brukes av 30 forskjellige banker. Alle med forskjellig styling samt variasjoner i grafikk, fonter og tekster. I disse prosjektene har Anders vært en viktig og sterk designer og bidragsyter i designteamet. Dette er løsninger som blir brukt på alle typer digitale flater av millioner av mennesker hver eneste dag.

Felles for Anders sin suksess har vært hans store tiltro til brukerinvolvering. I tillegg trives Anders veldig godt i dynamisk samarbeid med utviklere. Han har alltid fokus på brukeren, nytteverdi, konvertering og et visuelt uttrykk som passer formålet og virker emosjonelt positivt og riktig for bruker. Kollegaer beskriver ham som initiativrik, pedagogisk og lite opptatt av egen prestisje. Han er lærevillig og blir fort engasjert. Disse egenskapene gjør at Anders klarer å formidle hva som må til for at en løsning skal bli en suksess.