Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Andreas Presthammer

Seniorkonsulent, Sørlandet

Andreas Presthammer har en bachelorgrad i IT- og informasjonssytemer fra Universitetet i Agder (UIA). Han er en meget allsidig, produktiv og dyktig utvikler som de siste årene har jobbet med softwareutvikling innenfor marked- og ansattundersøkelser samt utvikling av elektronisk arkivsystem. Presthammer er programmeringsspråk-agnostiker, som betyr at han finner teknologien som passer best til utfordringen han står ovenfor. Dette gjør at han har unik erfaring med et stort antall teknologier innenfor både .NET og Java-sfæren. Resultatet av dette er at han ofte blir en kunnskapsressurs i team, som det er naturlig å konferere med. Dette er spesielt aktuelt i de situasjoner der teamet står ovenfor utfordrene, teknologiske valg. Her bidrar Presthammer med innsiktsfulle råd og konsekvensanalyser basert på lang og bred erfaring.

Som utvikler er Andreas flink til å samarbeide, er engasjert og trives godt når han kan jobbe sammen med andre. Han trives spesielt i de situasjoner hvor det foreligger krevende teknologiske utfordringer. Selv om Andreas er sosial og trives godt i team, så har han ingen problemer med å ta utfordringer på egenhånd. Gjennom spisskompetanse, faglig bredde og evne til å fange opp og ta i bruk nye verktøy, teknologier og metoder, gir han mye tilbake til sine kolleger og oppdragsgivere. Gjennom alle prosjekter Andreas har jobbet med har han vært svært opptatt av å automatisere alt repetetivt og manuelt arbeid slik man kan jobbe mer effektivt. Her har det vært fokus på CI/CD og automatisk kjøring av tester og oppdatering av biblioteker osv. Andreas er også lidenskaplig opptatt av kvalitet og testing og har gjennom flere år jobbet med TDD.

På fritiden er Andreas en ivrig brettspiller og har tatt iniativ til månedlige brettspillkvelder. Andreas har også en ivrig interesse for funksjonell programmering, og har en forkjærlighet for, og liker å eksperimentere med blant annet Haskell, Lisp, Elm, Erlang og Elixir.