Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Andreas Svendsen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Andreas Svendsen

Andreas har en Ph.D. innen modellbasert utvikling og analyse fra UiO. Siden 2012 har han stort sett bare jobbet med systemutvikling, IT-arkitektur og skyløsninger. Han har erfaring med- og er sertifisert på Google Cloud plattformen. 

De siste par årene har han hatt rollen som tech lead i et team i et GCP-prosjekt som betegnes som et av verdens største partner-drevne GCP-prosjekter. Dette har gitt ham solid erfaring på Google-plattformen. Andreas ble sertifisert Google Cloud Architect i april 2018, og jobber hele tiden for å styrke sin kompetanse på GCP ytterligere. Andreas fremstår nå som en solid seniorutvikler, med flere sertifiseringer innenfor Java EE, og med sterk kompetanse både på utvikling og arkitektur. 

Andreas er utadvendt og fleksibel, og han har stor arbeidsvilje og kapasitet. Han liker å oppnå resultater og dele med andre, noe som i doktorgradsarbeidet førte til en rekke publiseringer. Som seniorkonsulent er han sterk analytisk og har gode egenskaper for abstraksjon og problemløsning, han er også meget pliktoppfyllende og pragmatisk.