Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Andreas Wist

Seniorkonsulent, Trondheim
Andreas Wist

Andreas har en Bachelorgrad i Informatikk fra NTNU. Han har i mange år jobbet med utvikling av ulike løsninger innenfor bank/finans-domenet. Disse prosjektene har gitt han særdeles nyttig hands-on erfaring fra store enterprise systemutviklingsprosjekt. Andreas har spesialisert seg som frontend-utvikler og har erfaring med flere ulike JavaScript-rammeverk og besitter høy kompetanse innen HTML5, CSS, TypeScript og tilhørende WEB-teknologier. Han har hatt roller som systemutvikler, arkitekt og har også fungert som mentor for flere kollegaer. Andreas har også flere års erfaring med Microsoft Azure og har vært med å flytte driftskritiske løsninger for finansnæringen fra on-prem til sky.

For tiden jobber han med frontendutvikling i et IoT-skyløsningprosjekt som håndterer en kontinuerlig trafikkstrøm av data, fra millioner av sensorer, med mulighet for tilnærmet ubegrenset skalering. Fangst av enorme datamengder setter særskilte krav til hvordan disse lagres. Dette for å både kunne innhente øyeblikksbilder, men også hvordan historiske data både skal kunne akkumuleres opp og forvaltes for å kunne gi forretningsverdi.

Andreas er en effektiv og nøyaktig utvikler med preferanse for å fokusere på kvalitet. Han har jobbet med prosjekter både med nyutvikling, forbedring av eksisterende løsninger, brukersupport og forvaltning. Han har med sin erfaring og faglige dyktighet vært en naturlig teamleder i utviklingsteam. Som teamleder er han tett på oppdragsgiver og jobber teknisk med utviklerne i en effektiv kombinasjon. Han er utelukkende positiv og liker utfordringer samt å sette seg inn i nye teknologier og domener.