Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ann Kristin Rønhovde

Talent Acquisition Partner, Administrasjon

Ann Kristin jobber som Talent Acquisition Partner, og er en del av Webstep sitt rekrutteringsarbeid. Hun har en bachelorgrad fra Høyskolen Kristiania innenfor HR, organisasjonspsykologi og ledelse. Fra tidligere har Ann Kristin lang erfaring med salg innenfor hudpleiebransjen.

Ann Kristin har stor interesse for teknologi og er glad i å jobbe med mennesker. Det var derfor hun valgte å jobbe med rekruttering innenfor IT-bransjen. Hun er opptatt av å skape mangfold i rekrutteringsprosessen samt at prosessen skal være rettferdig og fri for diskriminering. Ann Kristin trives med de utfordringene en rekrutterer i Webstep møter i hverdagen og benytter seg av HR-strategier fra studiet sitt for at rekrutteringsprosessen skal bli utført med god kvalitet. I løpet av tiden hun har vært ansatt i Webstep har hun fått god erfaring med search arbeid og er alltid åpen for å komme i kontakt med nye kandidater.

Ann Kristin er sosial, omgjengelig og trives godt med å jobbe i team. Hun er også strukturert og nøyaktig. Dette er egenskaper som er en styrke i samarbeid med kollegaer og i møte med kandidater.