Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Anne Graulund Dal

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt

Anne er prosjektleder, Data Scientist og BI konsulent med sterk kompetanse innen for digitalisering av supply chain, prosessoptimalisering og kvalitetsutvikling.

Hun har blant annet stått i spissen for det danske helseinitiativet ‘verdibaseret styring’ i Danmark som nå har blitt nominert til en europeisk pris for sin banebrytende løsning. Her var hun var prosjektleder og teknisk ansvarlig for database, arkitektur og infrastruktur for bruk av helsedata i den kliniske hverdagen. I tillegg har hun omfattende erfaring med lageroptimalisering, leverandør- og produksjonsflowanalyser fra produksjonsindustrien.

Anne innehar de siste sertifiseringer innen for Microsoft Data Engineering, Analysis og Science, samt at hun har dyp kompetanse innen forecasting, prosessimuleringer, constraintprogramming, QlikSense, SAS og R.
Hun er også sertifisert i Process Mining – den nyeste metodikken innen for Data Science, som gir et detaljert innblikk i alle typer av prosessser og svarer på hvorfor KPI’er oppfører seg som de gjør.

Anne setter seg raskt inn i nye teknologier og søker alltid etter den mest fornuftig løsning til en hver utfordring.