Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arjun Ahluwalia

Seniorkonsulent, Bergen
Arjun Ahluwali

Arjun har en omfattende bakgrunn innen design, med en bachelor i økonomi og kunst og design fra Monmouth College og en master i design fra University of Iowa – School of Art And Art History. Gjennom lang erfaring som designer både praktiserende og pedagogisk, har han fått en solid forståelse av faget gjennom å forene teori og praksis.

Arjuns spesialitet ligger innen UX, UI, Universell utforming og Merkevaredesign. Han har også vært involvert som designlead, Teamlead og Scrum Master på prosjekter av varierende størrelse og budjsett. Med en bakgrunn som illustratør og merkevaredesigner, har Arjun et godt øye for visuelt uttrykk, og blir med et prosjekt fra start til slutt. Hans evne til å holde workshops og samarbeide med kundene og sluttbrukerne for å løse designproblemer er en viktig del av hans faglige verktøykasse.

Som person beskrives Arjun som imøtekommende, morsom, sosial, dyktig og grundig. Han er engasjert i designfaget både på jobb og i fritid (podcast, bedriftsansvarlig i UX Norge) og har en åpen holdning til utfordringer og samarbeid med kunder og brukere for å oppnå den beste brukeropplevelsen.

Kort sagt er Arjun en designer som tar med seg erfaringer og inntrykk fra alle kanter av verden, og er et velkomment tilskudd til alle team, prosjekter og organisasjoner.