Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arne Kristian Jansen

Senior utvikler, Stavanger
Arne Kristian Jansen

Arne Kristian er en utvikler med stor evne til å sette seg inn i nye fagfelt, tilegne seg ny kunnskap og anvende det. Med en bakgrunn fra master i matematikk og fysikk har han vært engasjert i en rekke teknologisk spennende og utfordrende prosjekter, fra utvikling av ROV-simulatorer til Oslo Taxi sin finansløsning.

Arne Kristian brenner for faglig utvikling og motiveres av å kunne løse reelle kundeproblemer gjennom å anvende ny teknologi, og har jobbet med både embedded software og ordinære løsninger for server og klienter. Han har utstrakt erfaring fra olje&gass sektoren hvor han har jobbet med en rekke løsninger for visualisering og simulering, samt utviklet løsninger for telecom og taxinæringen.

Han er svært flink til å forstå og se kundens/brukerens behov og ønsker å gjør sitt ytterste for å imøtekomme dette. Arne Kristian liker å ta ansvar og ønsker alltid å kunne levere over forventning. Han er meget godt likt av sine kollegaer og kunder, tilpasser seg godt forskjellige roller. I Webstep har han bidratt i salgsmøter, anbudsoppsett og som teamleder i tillegg til rollen som utvikler. Han får raskt tillit hos kunder, skaper entusiasme hos sine kolleger og utvikler seg gjennom å hjelpe andre å bli bedre.