Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arne Måge

Seniorkonsulent, Bergen
Arne Måge

Arne Måge er en dyktig utvikler som har spesialisert seg på utvikling innen .NET-økosystemet. Han behersker både C# og Vb.Net godt og er kjent med en del andre utviklingsspråk. Han er også svært erfaren med databasedesign og -utvikling i både MySQL og Microsoft SQL Server. Han har erfaring fra forskjellige bransjer og har jobbet med produkter med høy utbredelse og høye krav til både sikkerhet og ytelse.

Arne har sterk kompetanse innen API-utvikling og sikker utveksling og lagring av sensitive data. Han har også arbeidet med sikre mobilløsninger og IAM. Ved siden av utviklingsekspertisen sin, har Arne også god kompetanse innen maskinlæring, genetiske algoritmer og generell AI, som har vært et interessefelt helt siden han tok sin bachelor innen kognitiv vitenskap.

Som person er Arne positiv, hjelpsom og imøtekommede. Han jobber godt både selvstendig og i team, er kvalitetsbevisst og har høy arbeidsmoral. Hvis du har et komplekst problem eller en utfordring som må løses, kan du være sikker på å få det løst om du gir det til Arne!