Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arnt Ove Gregersen

Seniorkonsulent, Haugalandet
Arnt Ove Gregersen

Arnt Ove er utdannet dataingeniør og har 17 års erfaring innen systemutvikling. Han er analytisk, systematisk og løsningsorientert. Hans erfaring kommer fra et bredt spekter av kunder og prosjekter, hvor han har opparbeidet seg en solid kompetanse innen full-stack utvikling. 

Arnt Ove har sin største interesse innen frontend-utvikling og har jobbet med HTML/CSS, Javascript, Angular.js, Node,js, TypeScript, Vue.js, PHP og har ellers god kompetanse innen de fleste web-teknologiene.  I backend-utviklingen ligger kjernekompetansen innen java og database. Han har også jobbet med mobilutvikling både i Android og cross-plattform ved bruk av Ionic. 

I tillegg til å være en faglig dyktig full-stack utvikler, har Arnt Ove også jobbet som både teamleder, arkitekt og SCRUM-master hvor han har fått vært med på å effektivisere utviklingsprosessene ute hos kunder. Han er en god teamarbeider og har arbeidet godt i både mindre og større grupper. I tillegg er han svært selvgående og leverer godt på egenhånd.