Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Bjørn Titland

Seniorkonsulent, Bergen
Bjørn Titland

Bjørn er en svært erfaren seniorkonsulent. Han har lang erfaring som utvikler, man han har også jobbet mye med feilsøking og feilretting, samt forvaltning. Bjørn har stor arbeidskapasitet og er opptatt av høykvalitets leveranser. Han har lang erfaring fra alle applikasjonslag og har selv stått for design av flere systemer for oppdragsgiverne sine.

Bjørn har jobbet for mange store og krevende oppdragsgivere. Han er sertifisert seg på ISTQB, noe som igjen forsterker Bjørn sitt engasjement for kvalitet i alt han gjør. Han er opptatt av god design, god testing, sikkerhet, effektiv ressursbruk og kodekvalitet. Tidligere har Bjørn arbeidet for oppdragsgivere innen Bank- og Finans, Forsikring, Offentlig sektor, Telekom, Kraft/Energi- samt for kunder innen geografiske informasjonssystemer.

Bjørn er ikke redd for å få skitt under neglene. Han har hjulpet mange oppdragsgivere over vanskelige kneiker, hvor han har måttet trekke veksler både på bredden og dybden i kompetansen sin. Bjørn trives både med å jobbe selvstendig og å jobbe i team med andre. I tillegg til å være en dyktig fagmann har Bjørn en personlighet og væremåte som gjør at han blir godt likt og høyt verdsatt av de han jobber for og sammen med.an er kjent som en stødig og produktiv konsulent, verd høy tillit, og som en det er behagelig å jobbe sammen med.