Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Cecilie Nerrant

Senior Testleder, Oslo: Partner
Cecilie Nerrant

Cecilie er testleder med solid praktisk internasjonal erfaring, og sterk kompetanse innen fagområdet test og kvalitetssikring. Hun har god erfaring fra alle faser i et prosjekt fra behovskartlegging, analyse til drift og forvaltning. Hun har meget god erfaring med mange ulike testverktøy. 

I tillegg til erfaring som testleder av fagapplikasjoner har hun også erfaring som testleder/tester av webapplikasjoner samt test av apps på mobile enheter. 

Hun har erfaring med å kvalitetssikre leveranser, koordinere aktiviteter og oppgaver til tid og kost samt kvalitet. Cecilie har god forståelse for teknisk og funksjonell arkitektur og omfattende erfaring med end to end test fra større prosjekter. 

Cecilie er kjent for sin gjennomføringsevne, tar tak i uløste oppgaver, følger opp og sørger for at det blir levert på tid. Hun er operativ og får raskt oversikt over de forretningsmessige og funksjonelle behov. 

Cecilies personlige egenskaper gjør henne til en positiv og engasjert konsulent som jobber målrettet, systematisk og effektivt for å skape verdi for kunden.