Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Chris Skjørestad

Senior utvikler, Stavanger
Chris Skjørestad

Chris er en energisk og arbeidsom fullstackutvikler fra Stavanger som stiller med kompetanse innen både drift og utvikling av systemer. Hans største kompetanse er bruken av .NET-plattformen og Microsofts verktøy og teknologier, herunder Visual Studio, Xamarin, ASP.NET, Azure, SQL server og mer. I tillegg har Chris erfaring med  Angular Typescript, React og Javascript, som gir han en bred forståelse for frontendutvikling. Chris har gode egenskaper som tillater han å ta til seg ny informasjon fort og bruke den til å fullføre oppgaver effektivt. Han liker varierte oppgaver og ønsker seg stadig nye utfordringer.

Med sin tidligere mediebakgrunn kan Chris bidra med kreative løsninger og innsikt for både prosjekt, team og kunde. Han har god erfaring med å jobbe i større team og han har etablert gode rutiner for å få fullført oppgavene sine på en systematisk og ryddig måte. Som konsulent opptrer Chris lett omgjengelig, positiv og hjelpsom.

I et av Stavangers største prosjekter, skaffet Chris seg solid erfaring innen rutiner og gjøremåter når man jobber i et større team. Her drev han med forvaltning og nyutvikling av flere komplekse løsninger, og brukte estimerings- og strategimodeller ofte. Han har holdt i Tech lead-rollen flere ganger og bidrar aktivt i kommunikasjon opp mot kunden.