Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Christian Gudbrandsen

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt
Christian-Gudbrandsen

Christian er utdannet sivilingeniør innen Marin Teknikk ved NTNU, og har arbeidet i offshore bransjen i over 10 år. I løpet av disse årene har han opparbeidet seg bred erfaring og forståelse for fysiske systemer både i teori og praksis, gjennom teori-fokuserte stillinger som analyseingeniør, og gjennom praktisk rettede stillinger innen planlegging og oppfølging av installasjonsoperasjoner.

Christian er vant til å jobbe i både store og små prosjekter, og trives også godt i selvstendige roller. Han er konstruktiv i arbeidet for å løse utfordringer på best mulig måte for prosjektet, tar alltid eierskap til sine oppgaver og sluttprodukter, og er særlig opptatt av god kommunikasjon i alle faser av et prosjekt. Han er særlig god i Python, og har erfaring med bruk av dette både til modellering av fysiske systemer, og til databehandling og statistisk analyse.

Christian er en positiv og omgjengelig person som liker en utfordring, og som setter seg raskt inn i nye problemstillinger og teknologier.