Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Einar Hartvig Olsen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting.net
Einar H. Olsen

Einar Hartvig Olsen er utdannet Sivilingeniør i datateknikk fra NTNU og har variert erfaring fra helse, bank-finans, olje-offshore, telekom og netthandel. Han har vært involvert i grunderselskap innen helseteknologi som hovedutvikler, som testleder og sentral utvikler for en stor nasjonal netthandel og vært med på spennende prosjekter innen oljeservice og transport.

Einar er en svært dyktig arkitekt og utvikler innefor mobilutvikling og har lang erfaring innenfor utvikling av klient-applikasjoner for mobil web og web, iPhone, iPad og Windows Desktop, såvel som services og databaser. Han setter seg raskt inn i forretningen, og er flink til å bygge bro mellom kundens fagfelt og aktuelle teknologiske muligheter, verktøy og plattformer. Einar er dyktig til å se de store sammenhengene – ikke minst fordi han kjenner så mange og ulike bransjer, men også fordi han kan søke og finne det enkle i det kompliserte. Dette gjør ham dyktig til å oversette ønsker og krav til brukervennlige og effektive løsninger.

Einar er en svært verdifull ressurs for de som ønsker en person med oversikt og innsikt i et oppdrag, og som samtidig er uredd og har kompetanse til å ta ut og løse utfordringene ingen andre kan eller vil løse. I tillegg er han en person som det er lett å samarbeide med, og som går de ekstra milene som skal til for at oppdragsgiver skal bli fornøyd med løsningene sine.