Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Eirik Iversen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting.net
Eirik-Iversen

Eirik har en bachelorgrad i ingeniørfag fra Høgskolen i Buskerud, og har erfaring som systemutvikler siden 2007. Han har vært med på flere store prosjekter, både i privat og offentlig sektor, med hovedvekt på forsvars-sektoren. Fra før har han erfaring både som konsulent og som utvikler i et lite software-firma. 

Eirik har erfaring med smidig utvikling, integrasjon, tjenesteorientert arkitektur, meldingsbaserte tjenester, salgssystemer, publiseringsløsninger, databaser, drift m.m. Han har jobbet med flere forskjellige språk og rammeverk, og er opptatt av å bruke riktig verktøy til riktig tid. Hans fokus er innenfor .NET med C# som språk, men hans erfaring spenner også over ting som webutvikling, bygg og deploy, samt automatisering av manuelle prosesser. 

Eirik er pliktoppfyllende og pålitelig, og opptatt av å levere verdi til kunden. Han er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og hjelpsom, og har evnen til å sette seg inn i nye ting etterhvert som det kreves. Han er også opptatt av å skape god stemning blant de rundt seg, og har gjerne et smil på lur.