Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Eirik Kvalvik

Seniorkonsulent Innsikt, Oslo: Innsikt

Eirik er seniorkonsulent innen fagområdet Dataanalyse og Innsikt. Han har mye erfaring med dataanalyse fra sin forskningsmaster innen Økonomi og Psykologi, hvor han studerte hvordan en kan forbedre menneskers beslutningstaking. Interessen for dataanalyse og menneskers beslutningstaking har han videreført inn i jobbsammenheng.

Gjennom sitt arbeid som dataanalytiker har Eirik tilegnet seg god forståelse for hvordan å koordinere og tilrettelegge analyseprosjekter på tvers av ulike interessentgrupper. Eirik har god erfaring med hva det innebærer å gå fra idé til idriftsettelse av et analyseprosjekt, herunder kvalitetssikring av data, filtrere vekk unødvendig støy, og coache brukere til å håndtere utviklede verktøy.

Teknisk har Eirik god kompetanse innen verktøyene Power BI, Power Query, Power Pivot, IBM SPSS Statistics. Han har også bygget opp kompetanse rundt skyteknologi, samt programmeringsspråkene Python og SQL. Eirik har tatt sertifiseringene Microsoft Data Analyst og Microsoft Azure Data Engineer. Tidligere har Eirik jobbet som prosjektleder og tar med seg nyttige erfaringer fra denne rollen