Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Eivind Brandth Smedseng

Seniorkonsulent, Trondheim
Eivind Smedseng

Eivind er utdannet Master of Science i Software Development and Technology fra IT-Universitetet i København, samt Bachelor i Software Engineering fra NTNU.

Han har en særdeles sterk faglig bakgrunn fra en rekke krevende prosjekter i kombinasjon med en betingelsesløs satsing på faglig utvikling. Det siste er gjort gjennom en systematisk gjennomføring av en rekke kurs og sertifiseringer. På back-end har Eivind erfaring med blant annet Java, Kotlin, Scala, GO, Python, C og C#. På front-end har han erfaring med HTML/HTML5, CSS og flere rammeverk i JavaScript. Eivind har jobbet med flere ulike industriløsninger for IoT sky-løsning for selskap. Han har prosjekterfaring med skyløsninger som Azure, AWS og Google. Eivind har også erfaring med AI/ML løsninger og DevOps med Microservices. Han har hatt roller som Security Champion i prosjekt i helsesektoren. Dette er en løsning som er kritisk for helsesektorene og har strenge krav til både sikkerhet, tilgjengelighet og ytelse. Han har vært ansvarlig for å lede utviklingsteamet til å forhindre at eventuelle sikkerhetshendelser skal kunne oppstå.

Som en framtredende fagprofil gir han et teknologisk løft i et hvert miljø han kommer inn i. Eivind beskrives som en effektiv utvikler og leverer alltid med meget høy kvalitet. Han jobber godt både i team og alene.