Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Eivind Brandth Smedseng

Seniorkonsulent, Trondheim
Eivind Brandt Smedseng

Eivind er utdannet Master of Science i Software Development and Technology fra IT-Universitetet i København (2008), samt Bachelor i Software Engineering fra NTNU (2006).

Eivind har en særdeles sterk faglig bakgrunn. Dette er oppnådd gjennom en rekke krevende prosjekter og en betingelsesløs satsing på faglig utvikling. Det siste er oppnådd gjennom systematisk gjennomføring av en rekke kurs og sertifiseringer. På back-end har Eivind erfaring med blant annet Java, Scala, GO, Python, C og C#. På front-end har han erfaring med HTML/HTML5, CSS og flere rammeverk i JavaScript (AngularJS og PhantomJS). De siste årene har Eivind jobbet med flere ulike industriløsninger for IoT sky-løsning for selskap som SAP, Piscada og Disruptive Technology. Han har erfaring med en rekke sky-teknologier som Azure, AWS og Google. Eivind har også erfaring med AI/ML løsninger og DevOps med Microservices.

Som en framtredende fagprofil gir han et teknologisk løft i et hvert miljø han kommer inn i. Eivind beskrives som en effektiv utvikler og leverer alltid med meget høy kvalitet. Han jobber godt både i team og alene.