Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Elsa Du Plessis

, Bergen
Elsa DuPlessis

Elsa har erfaring og engasjement for å designe og bygge BI dataarkitektur, dataplattformer, datamodeller og rapporter innenfor Microsoft-økosystemet (Azure, Power BI, Power Automate, Data Factory). De siste årene har Elsa hatt ansvar for datavarehus, data og innsikt i Fjord Line, med analyseområder som fergebestilling (passasjerer, frakt, inntekter), produktlager, salg, kundetilfredshet og finansiell rapportering.

Hun har også erfaring med medisinsk dataanalyse, med arbeid som spenner fra sammenslåing av data og kvalitetskontroll gjennom multivariate analysemetoder og tolkning. Fra dette arbeidet har hun erfaring med avansert arbeid på store datasett (Big Data).

Elsa er selvgående og løsningsorientert arkitekt og utvikler, men jobber også veldig bra i en gruppe der samarbeid er viktig for å løse tverrfaglige problemer. På fritiden er Elsa interessert i alt som skjer i, under eller på vannet. Hun er en aktiv kajakkpadler, med styreverv i både Norges Padleforbund og Puddefjorden Kajakklubb.