Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Erik Idland

Seniorkonsulent, Stavanger
Erik Idland

Erik er en engasjert og dyktig utvikler med en Bachelor i Informasjonsvitenskap fra Universitet i Bergen. Erik har lang fartstid som konsulent, og har jobbet med kunder i en rekke forskjellige bransjer, samtidig som han har betydelig kjennskap til Olje&Gass bransjen hvor han har jobbet både for operatørselskaper og serviceselskaper, hvor han har bidratt med utviklingen av en rekke løsninger på Microsoft-teknologi.

Erik er en full-stack utvikler med inngående kjennskap til både front-end og backend oppgaver. Hans bredde og dybde innenfor utvikling av webbaserte løsninger med Microsofts utviklingsverktøy, tunge kompetanse på ulike JavaScript rammeverk og fokus på kvalitet og brukervennlighet gjør Erik til en svært dyktig fullstack utvikler. Han har bred kjennskap til rammeverk og teknologi, og evner raskt å sette seg inn i nødvendige problemstillinger. Han kan bistå både inn i utvikling av nye løsninger samt forvaltning av eksisterende applikasjoner, og har jobbet med en rekke fagapplikasjoner innenfor olje&gass. Erik har også jobbet med visualiseringsløsninger basert på leaflet.js, og er en av få lokale ressurser som har jobbet med AWS – Amazon sine skyløsninger.

Erik kommuniserer godt med andre i team, men evner også å jobbe selvstendig og selvorganiserende. Erik har glimt i øyet og bidrar positivt i det sosiale. Samtidig er han opptatt av å sette seg grundig inn i kundens behov og krav, og er tydelig og åpen i kommunikasjon med kunden.