Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Erik Stokken Samuelsson

Seniorkonsulent, Sørlandet
Erik Stokken Samuelsson

Erik Stokken Samuelsson er utdannet Sivilingeniør i datateknikk med spesialisering i intelligente systemer ved NTNU. Han er en allsidig og produktiv utvikler som har opparbeidet seg variert erfaring fra roller som systemutvikler og tech lead. Erik er primært backend utvikler i .NET sfæren og har i løpet av karrieren arbeidet mye med algoritmer, datastrukturer og testdreven utvikling.

Prosjektene Erik har vært involvert i bærer preg av at de har krevd en bratt læringskurve og har satt høye krav til utvikling, ettersom utfordringene prosjektene har stått ovenfor har vært krevende. I disse prosjektene har Erik hatt en viktig rolle og ofte vært drivkraften som påvirker vei- og teknologivalg i prosjektet. I utviklingsarbeid har Erik alltid brukerens perspektiv i fokus, som gjenspeiler leveransene han er involvert i.

Som utvikler er Erik strukturert og ivrig. Han setter seg hurtig inn i ny teknologi og aldri sier nei til en utfordring. Han er flink til å samarbeide, engasjert og trives godt når han jobber sammen med andre. Han er ikke redd for å ta ledelsen og drive prosjektene fremover. Gjennom arbeid med juniorutviklere har han vist evnen til å kommunisere godt, delegere og motivere andre på teamet. Han tar også oppgaver på egenhånd og byr på seg selv og sin erfaring i de miljøene han arbeider i.

Gjennom sin teknologiske nysgjerrighet, store arbeidskapasitet og evne til å ta i bruk nye verktøy, teknologier og metoder vil Erik være en meget god ressurs i ethvert team og prosjekt han blir involvert i.