Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Erlend Haukland

Seniorkonsulent, Sørlandet
Erlend Haukland

Erlend Haukland har en bachelor i IT ved Universitet i Agder, samt en master i IT ved Queensland University of Technology. Erlend er en svært allsidig front end-utvikler som brenner for å levere gode løsninger. Han har flere års erfaring fra konsulent- og byråbransjen, og har vært innom utallige kunder i ulike bransjer og sektorer.

Som utvikler trives Erlend god i team og tar gjerne en utfordring på strak arm. Erfaringen fra konsulentbransjen gjør at han også er svært komfortabel i soloprosjekter. I de siste årene har Erlend jobbet mest med frontend i utviklingsprosjekter med bla. React og React Native. Han har også jobbet mye med backendutvikling i EpiServer og .NET. Han brenner ekstra for frontend arbeid og synes skjæringspunktet mellom design, funksjonalitet og sluttprodukt er svært spennende. Viktigheten av å utvikle moderne løsninger med gode brukeropplevelser er noe som står i fokus hos Erlend.

På fritiden er Erlend en svært aktiv ultraløper og har blant annet deltatt på et 162 kilometers løp kalt «Rondane 100 miles».