Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Espen Røvik Larsen

Seniorkonsulent, Trondheim
Espen Røvik Larsen

Espen Røvik Larsen har Master of Science fra NTNU. Han er en erfaren systemutvikler og har lang fartstid med store og komplekse systemer. Espen er en person med stor yrkesstolthet, som alltid higer etter å komme frem til de beste løsningene. Han er opptatt av effektiv utvikling av programvare. Dette ved å bygge systemer som er billige å vedlikeholde og har lave driftskostnader. 

Han har solid erfaring som full-stackutvikler på .NET og Azure, med fokus på C#, JavaScript, HTML/CSS, ASP.NET, Entity Framework og Oracle / MSSQL, inkludert Spatial Data. I tidligere prosjekter har Espen erfaring med store datamengder hvor også strenge krav til informasjonssikkerhet og datasensitivitet har vært gjeldende. 

Espen er pragmatisk og liker godt å jobbe i team hvor alle deltagerne er ansvarstagende. Han leverer også meget godt alene. Gode kommunikasjonsevner og positiv holdning gjør han til en god lagspiller. I kommunikasjon med kunden er han tydelig og imøtekommende, og har et forståelsesfullt men kritisk blikk til kundens ønsker og krav.