Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Even Jacobsen

Senior designer, Stavanger

Even har over 15 års erfaring fra byråbransjen i stillinger som grafisk designer/designer og kreativ leder, og han har blant annet en Bachelor of Arts fra Kent Institute of Art & Design. Even har jobbet mye med utvikling av identiteter, da i form av innsiktsarbeid, kommunikasjon, strategi og visuelt design. Det har vært alt fra gründere som ikke har noe fra før til godt etablerte aktører som ønsker revitalisering eller rebranding. Han har også jobbet en god del med emballasjedesign og digitalt design, og i tillegg ofte hatt rollen som prosjektleder.

På det digitale er det i hovedsak nettsider (UI/UX) og presentasjon- og markedsmateriell som har vært på tapeten. Even trives godt i dynamisk samarbeid med utviklere. Han har alltid fokus på brukeren, nytteverdi, konvertering og et visuelt uttrykk som passer formålet og virker emosjonelt positivt og riktig for bruker.

Som person tar han gjerne initiativ, stiller dumme spørsmål, og er en forkjemper for anstendighet, inkludering og gode relasjoner.