Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Fredrik Reisæter Wæhre

Seniorkonsulent, Sørlandet
Fredrik Reisæter Wæhre

Fredrik har en mastergrad i elektronikk og datateknologi fra Universitetet i Stavanger (UiS). Han er en allsidig, produktiv og dyktig senior .NET utvikler som i tillegg til utviklingskompetanse har erfaring som team lead.

Med solid teknisk bakgrunn har han ledet tekniske team gjennom en rekke suksessrike prosjekter ved hjelp av smidige arbeidsmetoder. Siden 2019 har Fredrik vært en del av Tietoevry-teamet, hvor han hovedsakelig har jobbet på prosjekter for Entelios, et datterselskap av Å Energi for krafttrading.
Fredrik har tidligere jobbet med utvikling av POS og ERP systemer for kjente bedrifter som Bunnpris, ISS, og TESS. Som en fullstack utvikler, besitter han omfattende kompetanse innen teknologier som .Net/.Net Core, C#, SQL, NoSQL (Cosmos), JavaScript/HTML/CSS, Angular, og ASP.NET MVC, og han har omfattende erfaring med skyplattformen Azure. Han har også god erfaring med DevOps, CI/CD og infrastruktur som kode.
Hans engasjement for kvalitet gjenspeiles i hans grundige planleggingsmetode, nært samarbeid med kunder, sterkt fokus på kommunikasjon, samt hans vektlegging av testing både ved bruk av unit-tester og manuell testing.