Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Gaute Hæreid

Seniorkonsulent, Trondheim

Gaute er Master of Science (sivilingeniør) i Telecommunication fra NTNU. Han har flere tiårs erfaring både som full-stackutvikler og arkitekt, og levert front-end med moderne rammeverk. Tidligere har han solid erfaring fra back-end, dette både på .Net og Java fra større kunder i regionen. Han har også vært med å lage løsninger som benytter AWS sky-løsninger.

Han har de siste årene jobbet med arkitektur, implementering av løsninger og integrasjon i løsninger med høy fokus på ytelse og oppetid hos selskaper som Telenor, Q-Free, Danica og Fara. Han har vært sentral i implementering av tjenesteorienterte løsninger med grensesnitt til en rekke andre løsninger.

I flere prosjekter har Gaute også hatt roller som scrummaster og tech-support. Da har han ledet team på ulike geografiske steder i verden. Gaute beskrives som usedvanlig sterk, både faglig og sosialt. Han har derfor ofte hatt mye dialog med kundenes kunder for å forstå deres behov og kunne løse deres problemer på optimal måte.

Gaute liker å utforske de muligheter, men også utfordringer, som finnes der. Han fokuserer alltid på hva som faktisk skaper verdi for kunden. Gautes utadvendte og proaktive natur gjør ham til en viktig deltaker i ethvert vellykket prosjekt. Han er et naturtalent når det gjelder problemløsning og trives med å jobbe alene, så vel som i team.