Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

George Malaniia

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt
George Malaniia

George er utdannet ingeniør i Informasjonsteknologi og anvendt matematikk og har over 10 år erfaring innen systemutvikling for maritim, teknisk sikkerhet og industriell automatisering.

Han er en ekte alt-muligmann som er vant til å jobbet i komplekse og kritiske systemer. George har vært involvert i alle faser i prosjektene: fra konstruksjon til drift og retrofit av gamle installasjoner. Hos Webstep benytter han sin kompetanse innen integrasjoner og datalagring for å bli en Data Engineer innen moderne dataplattformer som Azure og Snowflake. Med bakgrunn som både c# programmerer og team-leder har han sin styrke i å hurtig forstå kompleksiteten i oppgaver og å bistå sine kollegaer i år få jobben gjort. Med stor interesse for moderne teknologi og vilje for selvutvikling er det lett for ham til å fylle ut nødvendige roller og kompentanse så at prosjektene lykkes.

George trives best når han ser helhetsbildet av oppgavene. Han betegnes som utadvendt, arbeidssom og pliktoppfyllende og ender ofte opp som den som kollegaer og kunder henvender seg til når oppgavene er ekstra vanskelige.