Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Håvard Semundseth

Seniorkonsulent, Trondheim
Håvard Semundseth

Håvard har flere tiårs erfaring med arkitektur og utvikling av løsninger på Java. Han har også prosjekterfaring som arkitekt og utvikler av løsning basert på Scala.

Håvard har god erfaring fra krevende og store forvaltnings- og nyutviklingsprosjekter. I flere år har han vært i oppdrag hos Q-free hvor han har utviklet og tilpasset «Operational Back Office». Systemet bidrar til sikker identifisering av kjøretøy via OCR-løsninger, samt gjennomføre en rekke forretningsregler slik at kjøretøyene blir korrekt belastet gjennom bomstasjonene. Håvard har lang erfaring med å jobbe med applikasjonsforvaltning og videreutvikling av kritiske og sentrale applikasjoner med høye krav til oppetid og sikkerhet. Han forstår viktigheten av proaktivt vedlikehold for å minimere teknisk gjeld. I forvaltningsprosjekter har han samarbeidet tett med driftsorganisasjonen og Håvard har i flere tilfeller gitt veiledning og opplæring til oppsett og konfigurasjon av drift – og utviklingsmiljøer. Han har også bidrat til modernisering av systemer hos Domstoladministrasjonen.

Håvard betrakter kodegjennomganger (code reviews) som en viktig del for å opprettholde programvaresikkerhet og kodekvalitet. Det er viktig med tanke på kompetanseoverføring, men det gir også styrke i forankring til arkitekturen og test. Håvard er selvgående, jobber strukturert og målrettet, liker å ta et helhetlig ansvar og har et sterkt fokus på verdiskapning. Som person er han positiv, løsningsorientert, og liker det best når han får jobbe sammen med andre mot et felles mål.