Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Helge Holm

Seniorkonsulent, Bergen

Helge har en Mastergrad i algoritmer fra Universitetet i Bergen. Han har bred erfaring innen systemutvikling til media og finans. Helge sin styrke ligger i hans omfattende erfaring med ulike programmeringsspråk og arkitekturer, samt evnen til å håndtere kompleksitet med høye krav til stabilitet, skalerbarhet og hastighet.

Helge har solid erfaring som fullstack utvikler og har blant annet jobbet med programvare for algoritmisk valutahandel (HFT). Han har har også erfaring med grafikksystemer for direktesendt TV som er i bruk over hele verden. Helge har også solid erfaring med utvikling av nettsider og webtjenester.

Helge er dedikert, detaljorientert og god til å holde balansen mellom tekniske krav og forretningsbehov. Han mener at noe av det viktigste han kan gjøre med erfaringen sin er å sørge for at han er på et sterkt team som får ting gjort. Det innebærer å løfte de rundt seg, ta aktiv del i strategi og planlegging, og ta de tunge løftene som av og til trengs for å holde kodebasen håndterbar.