Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ivar Katmo

Seniorkonsulent, Trondheim
Ivar Katmo

Ivar er Master of Science i informatikk fra NTNU, 2001. Han er en svært erfaren seniorkonsulent med lang erfaring innen systemutvikling og løsningsarkitektur. Ivar har erfaring med hele stacken fra database til front-end. Han behersker meget godt front-end og webløsninger basert på HTML5/CSS og JavaScript (AngularJS, Knockout.js, jQuery og Node.js). På back-end siden har han mye erfaring fra både ASP.NET, WCF og Entity Framework. Han har utviklet løsninger med utstrakt bruk av tjenesteorientert design som webservices, WebAPI og REST.

De siste årene har Ivar jobbet i krevende domener som helse, forsikring, bank og finans hos Norsk Helsenett (NHN), Danica Pensjonsforsikring og Evry ASA.

Ivar jobber meget godt selvstendig, men er også en svært god teamarbeider. Han har jobbet i både små og store prosjekter. Han er ansvarsbevisst, løsningsorientert og nysgjerrig på nye teknologier og rammeverk. Samtidig som han er fremoverlent og ivrer etter å lære mer, er han raus til å dele av sin faglige erfaring der det er riktig.