Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jan-Ivar Abrahamsen

Senior Prosjektleder, Oslo: Partner
Jan-Ivar Abrahamsen

Jan-Ivar er en meget erfaren prosjektleder. Han har erfaring fra mange områder som; helse, telecom, logistikk, bank og finans. Jan-Ivar har igjennom en lang karriere opparbeidet erfaring i de fleste prosjektrollene. Han kan dermed bistå og coache sine prosjektdeltakere på en god måte i prosjektene. 

Jan-Ivar har også ledererfaring fra linjen, som leder for en nordisk seksjon med prosjektledere. Han har i tillegg arbeidet som instruktør med ansvar for utarbeidelse av kurs og undervisning, både på engelsk og norsk. Jan-Ivars kjernekompetanse ligger i ledelse av utviklingsprosjekter, både i typiske leveranse- og kundeprosjekter.

Han har god kunnskap om metoder og har i de senere årene benyttet elementer av smidig prosjektstyring, både i fossefallsprosjekter og rene smidige løp. Jan-Ivar har også meget god kompetanse i organisering og gjennomføring av test, både i mindre prosjekter og i større programmer.  

Jan-Ivar kjennetegnes at han er team orientert, målrettet, strukturert, drivende og en engasjerende leder som setter samarbeid i høysetet. Han er sterk på arbeidsmetodikk og har gode evner til å få mennesker til å jobbe sammen, har god teknologisk forståelse, oppfatter problemstillinger raskt og er løsningsorientert.