Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Janicke Falch

Senior utvikler, Stavanger
Janicke Falch

Janicke er en dyktig og fleksibel frontend-utvikler som liker å levere solid arbeid. Hun er lidenskapelig opptatt av å skape moderne løsninger med gode brukeropplevelser. Flere års erfaring som konsulent i kombinasjon med kvaliteter som ansvarsbevissthet og engasjement i arbeidet sitt har gjort at hun til stadighet får gode tilbakemeldinger fra kunder og kolleger.

Janicke er utdannet sivilingeniør i datavitenskap ved Universitetet i Stavanger. Etter avsluttet mastergrad studerte hun også grafisk design ved Noroff Fagskole på kveldstid. Parallelt med masterstudiet arbeidet Janicke som konsulent hos Capgemini, hvor hun viste stor kapasitet gjennom evnen til å balansere jobb og studier, og oppnå gode resultater på begge fronter.

De siste årene har Janicke jobbet som frontend-utvikler – med en fot innen interaksjonsdesign – for flere store kunder som bl.a. Altinn, Oljedirektoratet og Sjøfartsdirektoratet.

Janicke er strukturert og løsningsorientert, har sterke analytiske evner, og et godt øye for detaljer og estetikk. Hun bidrar positivt til å skape et godt og inspirerende arbeidsmiljø, og er en engasjert lagspiller som gjerne tar en proaktiv rolle i team.