Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Joakim Amundsen

Seniorkonsulent Solutions, Oslo
Joakim Amundsen

Joakim er en engasjert fullstack utvikler med over 5 års relevant erfaring og interesse for integrasjonsutvikling og skyteknologi. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo med en master i programmering og nettverk. Joakim har jobbet i en rekke ulike domener som helse, finans, energi og IoT. Hans hovedområde er backend utvikling og skytjenester deployert til Microsoft Azure skyen.

Joakim er en person som verdsetter tverrfaglig samarbeid for å lage løsninger med høy verdi for både ansatte og deres kunder. Han er kjent for å være, serviceinnstilt, ærlig, modig og selvdreven. Han er en strukturert konsulent med godt humør og positiv energi.

Joakim trives i arbeidsforhold som inkluderer, samhold, eierskap, kunnskapsdeling og struktur. Han er ikke redd for å brette opp ermene og bidra for at slike arbeidsforhold blir realisert i prosjekter han tar del i.

I tillegg til å være drivende dyktig faglig er Joakim en person som alltid smiler og er positiv bidrar til et godt og inkluderende arbeidsmiljø.