Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Joakim Høgelid

Seniorkonsulent, Bergen
Joakim Høgelid

Joakim er en engasjert og ambisiøs person og har en bachelorgrad i informasjonsteknologi fra Høgskulen på Vestlandet. Han vært del av flere fullskala utviklingsprosjekter, noe som har gitt ham god kompetanse innen mye av moderne utvikling. Spesielt innen webutvikling, systemutvikling og DevOps. De siste årene har han jobbet i den maritime bransjen med skipsytelse optimalisering.

Gjennom karrieren har han fått god erfaring fra en rekke prosjekter. Dette har gitt ham praktisk erfaring fra å ta noe som kun er en idé gjennom prosessen av å planlegge og implementere en løsning. Det har også gitt ham erfaring med å kunne kommunisere effektivt med kunder og andre utenforstående som ikke har teknisk kunnskap. Siden han har hatt ansvarsområder som dekker hele utviklingsprosessen har han fått god erfaring med bl.a. moderne rammeverk, utviklingsverktøy, DevOps metodikk, og gruppeledelse. Han har god erfaring med å arbeide sammen med andre i grupper, men jobber like godt selvstendig.

Joakim er en sosial og hyggelig person. Han er engasjert og lærevillig, og tar nye utfordringer på strak arm. Å kunne arbeide godt sammen med andre setter Joakim svært høyt, da han mener effektivt og godt samarbeid er viktig for å kunne lykkes. Han har hatt stor interesse for programmering og datamaskiner siden barndommen, noe som gjorde valg av karriere svært enkelt