Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Joakim Nygård

Seniorkonsulent, Trondheim
Joakim Nygård

Joakim brenner for faget og har en tung konsulent- og prosjekterfaring, med hovedvekt på bank & finans. På frontend har Joakim erfaring med ASP.NET MVC, Javascript (Angular.JS), HTML5 og CSS gjennom prosjekter hos flere kunder. På back-end har Joakim meget bred erfaring med tjenesteorienterte løsninger (bl.a. med bruk av WCF og Entity Framework).

De siste årene har Joakim jobbet mye innen forsikring/pensjon, hos DNB og Danica. Hos begge kunder har sikkerhetsaspektet vært av avgjørende betydning.  Joakim er en effektiv utvikler og leverer alltid med meget høy kvalitet. Han trives i team, men jobber også godt alene.

Joakim er fremoverlent og ivrer etter å lære mer, men er også raus til å dele av sin faglige erfaring der det er riktig.  Han er opptatt av prosess og agile metoder, og har stort sett i alle oppdrag vært på team som har fulgt scrum-metodikken. Han har også tidvis fungert som Scrum Master og Team Lead. På prosess er han opptatt av og har jobbet mye med innføring av unit testing/TDD, samt automatiserte byggprosesser/CI med Microsoft TFS.