Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Joakim Nygård

Seniorkonsulent, Trondheim
Joakim Nygård

Joakim har omfattende prosjekterfaring som full-stackutvikler. Han har solid erfaring i Microsoft-teknologier som C#, .NET Core, ASP.NET, WCF, Entity Framework, MSSQL og Service Bus. I frontend har han arbeidet med ulike rammeverk som Angular, React, samt WPF og Xamarin for desktop og mobil. Han er en faglig engasjert person som legger stor vekt på å sette seg inn i og forstå ny teknologi, men er også bevisst på å gjøre valg som skaper verdi og er bærekraftig for kunden over tid.

I sitt nåværende oppdrag er han med og utvikler en ny masterdataløsning for helse- og omsorgssektoren i Norge. Løsningen har mikrotjeneste-basert arkitektur og er basert på en sentral sektorkopi av Folkeregisteret. Første delløsning som utvikles er persontjenesten (for konsumenter), andre delløsning er for helsepersonell og tredje delløsning vil være for virksomheter i helse- og omsorgssektoren. Fra tidligere har han også mange års erfaring med systemutvikling av løsninger for domener som forsikring, pensjon og eiendomsmegling.

Joakim fyller roller som systemutvikler, teamleder og bindeledd mellom forretning og teknologi. Han er en svært engasjert utvikler som alltid er godt likt av alle. Joakim beskrives som en kreativ og fremoverlent person, som ikke er redd for å utfordre eller stille de spørsmålene som flere egentlig lurer på.