Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Johan Jansen

Seniorkonsulent, Sørlandet
Johan Jansen

Johan Jansen har en M.Sc i Informatikk fra NTNU innen kunstig intelligens og er en allsidig, svært produktiv og dyktig utvikler. De siste årene har jobbet med softwareutvikling innenfor droneteknologi, robotisering og autopiloter. Han har også jobbet med utvikling av dronesimulatorer, produksjonsutvikling for masseproduksjon i tillegg til automatisert testing og CI i kombinasjon med hardware in the loop (HIL). 

Johan elsker teknologiske problemer som multithreading, paralellisering, optimalisering og modernisering av kode. I tillegg liker han å sette opp automatiske testsystemer (CI/CD). Johan er opptatt å sette brukeren i fokus og setter seg inn i hvilke utfordring og behov brukeren har for deretter å utvikle tilpassede løsninger. 

Johan er en svært effektiv utvikler som lærer fort og aldri sier nei til en ny utfordring. Han er flink til å samarbeide, engasjert og trives når han jobber sammen med andre. Han er heller ikke redd for å ta en utfordring på egenhånd og byr på seg selv inn i miljøene han jobber i. Gjennom spisskompetanse, faglig oversikt og evne til å fange opp og ta i bruk nye verktøy, teknologier og metoder, gir han mye tilbake til sine kolleger og oppdragsgivere