Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

John Kristijan Hermann

Seniorkonsulent, Trondheim
John Kristijan Hermann

John Kristijan har Master of Science fra NTNU. De siste årene har han jobbet med prosjekt-, sikkerhets- og risikostyring. Han har gjennomført omfattende risikoanalyseprosjekter. Han har hatt rollen som Scribe i flere workshops. Videre har John Kristijan omfattende erfaring innen effektivitets- og forbedringsprosjekter, samt gjennomført teknologikvalifiserings-prosjekter. 

John Kristijan utmerker seg i programmering, dataanalyse og ved hjelp av ny teknologi og nye løsninger, og bruker denne kompetansen til å presentere data på en intuitiv måte. Han behersker WEB-teknologier som HTML, CSS, PHP, JavaScript, TypeScript, React og three.js 3D-modellering meget godt. Han har også inngående kompetanse innen PowerBI og SQL og utviklet flere løsninger basert på BI-teknologien. 

John Kristijan er en utadvendt, strukturert og initiativrik person som trives med høyt tempo og med mange baller i luften. Som leder er John Kristijan dedikert, målbevisst og opptatt av de ansatte og tilrettelegge for oppfølging av hver enkelt ansatt. Han er god til å få ting gjort og har stor arbeidskapasitet. John Kristijan setter seg raskt inn i nye oppgaver og organisasjoner og har sin styrke, og trives i, krevende større prosjekter.