Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jon Kåre Sørensen

Seniorkonsulent, Trondheim
Jon Kåre Sørensen

Jon Kåre Sørensen har en Bachelor i Ingeniørfag med fokus på systemutvikling ved HiST, og i tillegg en rekke fag innen SivIng Elektronikk og Datateknikk (NTNU).

Han er en systemutvikler med med bred erfaring, og han har i flere år jobbet innen programmering i Java, C# og Android, samt en rekke andre språk og teknologier. Jon Kåre har mesteparten av sin karriere jobbet innen bank og finans. Der har han gjennom sin rolle som utvikler innen digital banking også har hatt et utvidet systemansvar for flere ulike applikasjoner. Jon Kåre har vært med på å designe og utvikle, og i tillegg har han hatt systemansvar for produkt innen betalingstjenester hos flere ulike aktører. I tillegg har han bidratt til modernisering av systemer hos Domstolsadministrasjonen.

Jon Kåre har en høy arbeidskapasitet og han er stadig på søken etter forbedringspotensiale i det han jobber med. Han motiveres av å lykkes sammen med teamet sitt. Jon Kåre trives godt med å jobbe på lengre prosjekt med høy grad av kompleksitet.