Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kamilla Bremeraunet

Seniorkonsulent, Trondheim
Kamilla Bremeraunet

Kamilla har en Master of Science i Software Development fra Hull University med fokus på systemer i C# og har siden erfaring som utvikler og arkitekt på .NET-stacken. Hun er en klassisk fullstack-profil, med erfaring på backend siden med C#, ASP.NET, REST, Entity Framework, MS SQL og Azure. I frontend har hun spesielt god kompetanse på teknologier som Node.JS, ASP.NET MVC, HTML/CSS og rammeverk som Angular og React. Når det gjelder kart har hun erfaring med dette fra prosjekter hos Statens Vegvesen og Kystverket.

Kamilla har jobbet med fagsystemer innenfor offentlig forvaltning for Enova, Lånekassen, Kystverket og Statens Vegvesen. Hun har også erfaring fra olje- og gassindustrien, der hun i flere år har hatt en viktig rolle i utvikling og arkitektur for Exprosoft og Devico.

Kamilla er løsningsorientert og setter seg raskt inn i nye problemstillinger. Hun er selvstendig, men trives veldig godt med å jobbe i team. Kamilla har jobbet i både mindre og større prosjekter. Hun er ansvarsbevisst, løsningsorientert og nysgjerrig på nye teknologier og rammeverk.