Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kåre Nordvik Karlsen

Seniorkonsulent, Trondheim
Kåre Nordvik Karlsen

Kåre er Master of Science i Datateknikk fra NTNU. Han har erfaring fra store prosjekter i noen av regionens sterkeste fagmiljø. Kåre er TOGAF-sertifisert arkitekt og har gjennom sin dyktighet bidratt sterkt til overgangen fra moden til ny arkitektur hos flere kunder. Han har hatt prosjektansvar for arkitektur og løsningsdesign, utvikling, utviklingsmiljø samt leveranser og har hatt roller som arkitekt, utvikler, scrum master og teamleder. Kåre har bred erfaring med utvikling av både frontend og backend på .Net/C#. Han har også bred erfaring med tjenesteorientert arkitektur, mobile løsninger, distribuerte løsninger, devops og skybaserte løsninger. Kåre har bred erfaring scrum, agile, BDD og TDD. Det er ikke uvanlig at han fungerer som technical lead eller mentor for kundens egne utviklingsteam.

I sitt nåværende oppdrag er han arkitekt for en ny masterdataløsning for hele helse- og omsorgssektoren i Norge. Løsningen har mikrotjeneste-basert arkitektur og er basert på en sentral sektorkopi av Folkeregisteret. Første delløsning som utvikles er persontjenesten (for konsumenter), andre delløsning er for helsepersonell og tredje delløsning vil være for virksomheter i helse- og omsorgssektoren.

Kåre utmerker seg ved å være meget produktiv og løsningsorientert. Han samarbeider godt med brukere, andre teammedlemmer, arkitektene i prosjektet og produkteiere. Han er engasjert, kommer med forslag til endringer og er tilpasningsdyktig.