Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kåre Nordvik Karlsen

Seniorkonsulent, Trondheim
Kåre Nordvik Karlsen

Kåre er Master of Science i Datateknikk fra NTNU (2008). Han har erfaring fra store prosjekter i noen av regionens sterkeste fagmiljø. Kåre er TOGAF-sertifisert arkitekt og har gjennom sin dyktighet bidratt sterkt til overgangen fra moden til ny arkitektur hos flere kunder. Som konsulent legger han stor vekt på å sette seg inn i og forstå kundens forretning. Han utmerker seg ved å evne å alltid se de muligheter og finne løsninger på potensielle utfordringer som finnes der.

Kåres erfaring omfatter full livssyklus innen applikasjonsutvikling – fra idé til forvaltning. I prosjektene har han hatt ansvar for arkitektur og løsningsdesign, utvikling, utviklingsmiljø, leveranser og har hatt roller som arkitekt, utvikler, scrum master og teamleder. Det er ikke uvanlig at han fungerer som technical lead eller mentor for kundens utviklingsteam.

Kåre er en full-stack utvikler med stor kapasitet. Han har bred erfaring med utvikling av både frontend og backend på .Net/C#. Han har også bred erfaring med tjenesteorientert arkitektur, mobile løsninger, distribuerte løsninger, devops og skyløsninger. Kundene hans trekker fram at Kåre utmerker seg ved å være meget produktiv og løsningsorientert, at han samarbeider godt med produkteiere, brukere og med andre teammedlemmer og arkitekter i prosjektet. Dessuten er Kåre engasjert, kommer med forslag til endringer og er tilpasningsdyktig.