Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Karianne Munch-Ellingsen

Senior designer, Stavanger
Ansattbilde mangler

Karianne jobber som designer i Webstep, og har en master i ledelse og administrasjon, samt en bachelor i journalistikk. Hun har prosjekterfaring fra startup-, helse-, olje-, forlag-, telekom- og reklamebransjen, i tillegg til offentlig sektor. Felles for alle prosjektene er at hun jobber med research og innsiktsarbeid. Hun kartlegger og rapporterer utfordringer og muligheter hun finner gjennom intervjuer og research.

Karianne har bakgrunn fra kommunikasjon, markedsføring, brukertesting, prosjektledelse, forretningsutvikling og journalistikk, og hennes formelle utdanning har rustet henne for å jobbe med komplekse problemstillinger sett med kreative øyne.

Karianne bruker Design Thinking-metodikk. Hun stortrives når hun får undersøke og utfordre, og dermed forstå kundens og brukernes behov før prosjektet går videre. Karianne er opptatt av å lære, iterere, forbedre og dele. Hennes åpne personlighet og arbeidsmåte skaper en atmosfære for dialog, som gir uforutsett og verdifull innsikt til bordet.