Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ken Stephansen

Seniorkonsulent, Oslo: Partner
Ken Stephansen

Ken har lang erfaring innen prosjektledelse og scrum master-roller, og har arbeidet med en rekke tekniske prosjekter og integrasjoner. Eksempler på oppdrag inkluderer Schibsted Data & Tech, hvor konsulenten var ansvarlig for integrasjoner og utvikling i forbindelse med utrulling av Microsoft Dynamics 365, og Euroskilt, hvor konsulenten arbeidet som teknisk prosjektleder og rådgiver. Konsulenten har også jobbet med større SOA-prosjekter, som for NAV, og har vært ansvarlig for både utvikling og implementering av nye systemer og funksjonaliteter.

Prosjektene han har hatt ansvar for er styrt etter smidige og DevOps prinsipper. Som tidligere utvikler har Ken svært god teknologi forståelse og kan bidra på svært mange områder. Han har en god bredde som mulig gjør det å se forbedringer i prosesser, jobbe med tekniske og funksjonelle krav og å bidra til å forbedre forståelsen.

Ken har høy arbeidsevne samtidig som han er lydhør og smidig i både prioriteringer og beslutninger. Ken er veldig selvstendig, men kan be om hjelp og/eller eskalere problemer ved behov. I alle leveranser jobber Ken mot et høyt leveransenivå, som inkluderer kontinuerlig rapportering av status og avvik. Ken er en teammedarbeider som skaper høy gjennomføringsevne for hele teamet.