Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kenneth Aamodt

Seniorkonsulent, Trondheim
Kenneth Aamodt

Kenneth Aamodt har doktorgraden (Ph.D.) i eksperimentell kjernefysikk fra Universitetet i Oslo. Han har erfaring med komplekse løsninger med beregninger i C++ fra flere prosjekter over mange år i CERN, samt opparbeidet seg bred .Net-erfaring fra helsedomenet gjennom flere prosjekter hos Norsk Helsenett. Han har blant annet spisskompetanse på meldingsstandarder og meldingsutveksling i helsesektoren. Kenneth besitter helt unike analytiske evner, samt en solid erfaring fra utvikling av tjenesteorienterte løsninger i komplekse miljøer.

De siste årene har Kenneth jobbet i krevende domener som offentlig, helse, bank og forskning hos Enova, Norsk Helsenett (NHN), Sparebanken Vest og CERN. Hos alle disse kundene har sikkerhetsaspektet vært av særdeles stor betydning. Han har designet og utviklet tjenester som sitter i hjertet av løsningene hos Sparebanken Vest og Norsk Helsenett.

Gjennom sine leveranser har han vist en meget god balanse av god analyse og riktig nivå av design for etterspurte tjenester. Han leverer meget effektivt og har fokus på kvalitet. Vi snakker leveransekraft! Kenneth er meget faglige dyktig og har gode team og samarbeidsevner. Han er alltid positivt innstilt, er hjelpsom og ansvarsbevisst.