Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kine Margrethe Klubnes

, Bergen

Kine har 15 års erfaring innen utviklingsprosjekter i roller som utvikler, prosjektleder, produkteier, scrum master og agile coach. Hun er utdannet systemutvikler gjennom en bachelor i ingeniørfag system- og programutvikling, og en master i multimedier. Kine brenner for smidig utvikling og tankesett og er blant annet sertifisert som Agile Coach, Scrum Master og Scrum Product Owner. Hun har god kompetanse innen flere ulike agile metodikker.

Kine har erfaring fra prosjekter innen flere ulike bransjer og har ledet en rekke store prosjekter. Det har vært alt fra enkle websider og webapplikasjoner, til større skreddersømsløsninger med kompliserte integrasjoner.  Kine kjenner utviklingsprosessen godt fra start til slutt, og har vært involvert i alle faser i en utviklingsprosess. Fra oppstart, analyse og kravspesifisering til design, utvikling, test og prodsetting, og over i forvaltning og videreutvikling.

Kine er en ansvarlig, løsningsdrevet og strukturert person med fokus på god kommunikasjon og samhandling med både klient og team. Hun er særlig opptatt av å bygge psykologisk trygghet i og mellom team.