Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Knut Ole Thoreplass

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt

Knut Ole har over 25 års erfaring innenfor IT-faget. Han har som tekniker lang erfaring med teknisk drift og forvaltning av applikasjoner/systemer, infrastruktur og utviklet programvare. Knut Ole har dybdekompetanse innenfor testing/testledelse og «bruk av skyen».

Han har som tekniker solid teknisk domenekunnskap innenfor databaser, behandling av data og presentasjon av data, spesielt innen Forsvaret, Offshore/Maritim virksomhet,  Industri (Aerospace & Defence) og Helse. Knut Ole er oppdatert og sertifisert på flere skyplattformer. (Google Cloud, AWS og Azure) og kan fylle roller slik som testleder/tester, «data engineer», løsningsarkitekt og teknisk prosjektleder.

Knut Ole trives også godt med variasjon og vil gjerne jobbe «hands-on» for å sette opp, konfigurere eller teste løsninger.Han kjenner seg igjen med å ha godt humør, stayerevne og er opptatt av å dele sin kunnskap og erfaringer med andre. Knut Ole brenner for ny teknologi og bruker mye tid på å holde seg faglig oppdatert. Han har lederutdanning fra Forsvaret og har i mange år vært aktiv idrettsutøver, blant annet i militæret og nå med langdistanse triatlon