Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kristina Brend

Seniorkonsulent, Trondheim
Kristina Brend_

Kristina har utdannelse fra NTNU i Industriell Økonomi og Teknologiledelse, med fordypning i datateknologi. Parallelt med studiene har hun supplert med en kurs og sertifiseringer som Blue Prism Accredited Developer, Prince2 Foundation og Prince2 Practitioner. 

Sammen med et sterkt faglig fundament, har Kristina årevis med erfaring fra prosjektarbeid, styreverv og gjennomføring av en rekke større arrangement. Evnen til å mestre dette utstrakte spekteret av ansvarsområder demonstrerer Kristinas sjeldne allsidighet.  

Anerkjent for sin utrettelige viljestyrke, oppleves Kristina av sine kollegaer som en motivator uten like. Hennes nysgjerrighet for teknologi, kombinert med en inviterende videreformidlingsstil, bidrar til å skape begeistring for faglig utvikling og kompetanseheving. Kristina bygger på denne måten sterke og varige relasjoner til sine kollegaer. Som person er Kristina særdeles utadvent, og er gjerne den som bryter isen med en oppriktig interesse for sine medmenneskers ambisjoner og utfordringer. Samtidig byr hun på seg selv og sine prosjekt-erfaringer fra en rekke ulike bransjer.