Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kristoffer Berg

Seniorkonsulent, Bergen

Kristoffer har en mastergrad i finansiell matematikk fra Rutgers University og har etablert seg som en dyktig utvikler med fokus på å skape gode kundeopplevelser ved hjelp av moderne teknologi.Han har bred erfaring innen programvareutvikling, inkludert språk som Go, Python, Rust, Node, C# og C++. Hos Adept Concept har han satt opp en tjeneste for integrering med ulike dokumentsystemer og etablert nødvendige tjenester i Azure.

Han bruker Kubernetes for å orkestrere tjenestene og Terraform for å håndtere ressurser i Azure. I tillegg har han erfaring med å bruke Elastic og Prometheus med Grafana for å overvåke podder i klusteret. Kristoffer har også erfaring med bruk av store språkmodeller (LLMs) og har jobbet med maskinlæringsmodeller som data scientist hos Vipps. Innen web3 har han lært å skrive og publisere kode med høy presisjon, samt bruk av RPC.Kristoffer er en kreativ utvikler med evne til å velge de rette verktøyene for hvert problem.

Han har bred erfaring innen programmeringsspråk, rammeverk, designmønstre og arkitektur, og behersker hele stacken. Han er komfortabel med å bytte mellom roller som data scientist, backend-utvikler, frontend-utvikler og smart kontrakt-utvikler. Hans dedikasjon gjør at han kan ta ansvar for større prosjekter og fullføre dem med suksess.Kristoffer er også sosial og utadvendt, samt faglig engasjert.

Hos Webstep har han holdt innlegg om MLDevOps på fagkino og vært sentral i planlegging og gjennomføring av fagseminar om maskinlæring for Sparebanken Vest.