Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kristoffer Overrein

Rådgiver, Trondheim

Kristoffer er allsidig og positiv, bevisst på å bruke energien der hvor han har påvirkningskraft. Han er utdannet befal fra Forsvaret og sivilingeniør i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU. I tidligere jobber har han hatt plikter innen programvareutvikling, prosjektledelse og digital forretningsutvikling. Kunnskap om flere bransjer – olje/gass, bank/finans og spesielt energibransjen.

Kristoffer fokuserer konsekvent på «hvorfor» og «hva» før «hvordan». Dette hjelper ham og teamet å sette det viktigste først. Han har et bevisst forhold til hvilke verdier han lever etter. Hans holdning om at man alltid kan bli litt bedre går fram av måten han gir og mottar tilbakemeldinger på og hvordan han oppdaterer seg faglig.

Kristoffer er opptatt av folkene rundt seg, og synes at fremoverlente folk og interessante prosjekter fortjener hverandre. Han ønsker å være en sparringspartner og «fighter» for dem som bevisst jobber med en positiv endring, noe som verdsettes av både kolleger, kunder og andre i hans nettverk.