Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Lars Tønder

Seniorkonsulent, Trondheim
Lars Tønder

Lars har en mastergrad i datateknikk fra NTNU hvor han utvidet feltene for spillvitenskap og kunstig intelligens med innsikt fra biologisk forskning. Underveis hjalp Lars medstudenter med både stort og smått som studentassistent i algoritmer og datastrukturer (alg.dat.).

I årene siden da har Lars kontinuerlig levert flerfoldig større prosjekter med full-stack utvikling med fokus på testing og stabilitet i løsninger. Han har også bred erfaring med frontend og har kvalitetssikret leveransene sine med automatisert testing av frontend med industriledende verktøy. Lars har også god kompentanse på en rekke ulike autentiseringsløsninger. Alt dette fra prosjekter hos kunder som Domstolsadministrasjonen, Norsk Helsenett, Telenor, NRK, Buypass og Norsk Tipping.

Lars er en meget pliktoppfyllende og engasjert systemutvikler. Han løser de oppgavene som gis, samtidig som han ikke er redd for å ta en lederrolle i et team. Han blir også sett på som en person med mye humor og han er svært godt likt blant sine kolleger. Lars er pragmatisk og liker godt å jobbe i team hvor alle deltagerne tar ansvar. Han leverer også meget godt alene. Gode kommunikasjonsevner og positiv holdning gjør han til en god lagspiller. I kommunikasjon med kunden er han tydelig og imøtekommende, og har et forståelsesfullt men kritisk blikk til kundens ønsker og krav.