Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Lennart Frimannslund

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen
Lennart Frimannslund

Lennart er doktor i informatikk fra Universitetet i Bergen, der han fokuserte på matematiske modeller med anvendelse i den virkelige verden, noe som ga ham innblikk i problemstillinger fra både olje/gassbransjen, havforskning og logistikk.

De siste årene har han jobbet med datavarehus for store aktører både på vestlandet og nasjonalt innenfor kraft-, forsikrings- og eiendomsbransjen, med de teknologier som til enhver tid har vært det riktige for kunden og den aktuelle problemstillingen. Han kan innta alle roller i slike prosjekter fra initiell datafangst til formulering og implementering av forretningsbaserte datamodeller, samt rapportering på disse i moderne visualiseringsverktøy.

Lennart er lett å omgås og kommuniserer godt både med forretningen, teknikere og sluttbrukere, og klarer å presentere selv de mest innviklede problemstillinger i et språk som folk klarer å forstå. Med godt humør og glimt i øyet skaper Lennart god stemning og gode løsninger rundt seg, alltid med god kvalitet, uavhengig av kunde og bransje.